Onze monitoren...

 
Carola Orye Bart Geyskens
Ramses Donvil Wouter Cools
Willem Bertrands Carine Melotte
Visjal Auwerx Stef Paglia

Carola Orye


Carola begon haar zangcarrière op zestienjarige leeftijd in de Stedelijke Muziekacademie te Hasselt en volgde les bij o.m. Robert Luts, Catherine Vandevelde (laureate zang Elisabethwedstrijd), etc. Zij behaalde haar bachelordiploma jazz/lichte muziek met als hoofdvak "zang" aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel bij David Linx.

Zij nam reeds deel aan verschillende optredens, waaronder de jazzcombo‘s "Unit 7" en "Jazztronimia". Vandaag zingt ze in de band "Brother‘s philosophy" met standards en eigen nummers. Daarnaast verzorgt zij tal van muziekworkshops met zowel kinderen als volwassenen voor Jeugd en Muziek Vlaanderen, Jeugd en Muziek Vlaams-Brabant, de Vlaamse Gemeenschapscommisie, etc.

Naast het geven van deze workshops werkt zij als coördinator van kampen bij Jeugd en Muziek Brussel. Daarbuiten geeft zij nog zang, piano/keyboard en ensemble, en is zij als monitor verbonden aan de Jeugdmuziekschool te Sterrebeek. Verder werkt ze aan pedagogische projecten als "1-2-3-4, en dan is er muziek" (een muzisch project voor begeleiders in kleuteronderwijs en buitenschoolse opvang) en heeft ze twee boeken "Vertel, lees voor en speel" geschreven in opdracht van de Buiteling en VGC.

Contacteer Carola via carola.orye@popenrockatelierdiest.be.


Bart Geyskens


De muzikale wereld van Bart werd ontsluierd op achtjarige leeftijd, toen hij voor slagwerk koos aan de Gemeentelijke Muziekacademie van Gellik. Dit beviel hem zodanig goed, dat hij daarna de keuze heeft gemaakt om slagwerk te gaan studeren aan het Lemmensinstituut in Leuven. Met zijn bachelordiploma reeds op zak, is hij nu bezig aan zijn master.

Ook aan podiumervaring ontbreekt het Bart niet. Zo behaalde hij de eerste prijs in het vroegere 'Dexia Classics' en tourde hij rond in het Verenigd Koninkrijk en Kroatië. Verder heeft hij in verschillende bands gespeeld, waarmee hij zelfs enkele wedstrijden won, zoals 'The Rock Factory Lanaken 2008’ en 'Kempenerpopprijs 2015'. Ook in de opnamestudio vind je Bart regelmatig terug, onder andere bij 'Yellow Tracks', 'Bat Records', 'Penthouse Studio' en 'Antoine Pütz'.

Contacteer Bart via bart.geyskens@popenrockatelierdiest.be.


Ramses Donvil


Ramses Donvil volgde een vooropleiding jazzdrums op de Antwerpse Jazzstudio. Vervolgens is hij doorgestroomd naar het Conservatorium van Antwerpen waar hij op dit ogenblik zijn laatste Masterjaar voltooit.

Hij volgde lessen bij Drik Baert, Herman Pardon, Antoine Cirri, Jan De Haas en Teun Verbruggen. Daarnaast genoot hij ook gitaarles bij Tom Tiest, Wim Degezelle en pianoles bij Tom Peeters, Leon Lhoest en Free Desmeyter.

Ramses is reeds enkele jaren actief als leerkracht slagwerk in verschillende organisaties. Daarnaast is hij eveneens acief in formaties als AS IF, INVITRIO, MISTER MIYAGI, STEAMY GREASE, SUGAR FOR A DREAM, ...

Contacteer Ramses via ramses.donvil@popenrockatelierdiest.be.


Wouter Cools


Wouter Cools begon zijn muzikale carrière aan de muziekschool van Balen en de Gemeentelijk Academie voor Muziek en Woord te Mol waar hij naast de gebruikelijke notenleerlessen ook piano en begeleidingspraktijk volgde. Toen duidelijk werd dat muziek niet enkel een hobby maar ook een passie was, startte Wouter met een opleiding aan de Muziekhumaniora Kindsheid Jesu te Hasselt. Hierna studeerde Wouter aan LUCA School of Arts Campus Lemmens (Lemmensinstituut) met vrucht af binnen de opleiding Master in de Muziek, afstudeerrichting Muziekpedagogie en Specifieke Lerarenopleiding. Naast het muziek spelen raakte Wouter steeds meer geïnteresseerd in het opnemen en bewerken van muziek. Daarom volgde hij in 2014 een opleiding Studiotechnieken aan de Klankacademie te Mechelen, een onderdeel van Hypestudio.

Momenteel bevaart Wouter verschillende wateren binnen de muzikale wereld. Hij staat als leraar Muzikale Opvoeding voor de klas, laat een groep enthousiaste kleuters zich muzikaal uitleven, geeft pianolessen op maat aan kinderen en volwassenen en is hij freelance gids aan het Muziekinstrumentenmuseum te Brussel. Naast dit alles mag Wouter zich vanaf september 2015 dirigent van de jeugdharmonie van Mol-Achterbos noemen. Als Wouter niet bezig is met leraar spelen, kan je hem achter de toetsen vinden bij ‘Colour Me Blind’ waar hij naast piano ook cello speelt.

Contacteer Wouter via wouter.cools@popenrockatelierdiest.be.


Willem Bertrands


Al op 8-jarige leeftijd startte Willem aan de Muziekacademie van Beringen, waar hij uiteindelijk zijn einddiploma behaalde in zowel zang, gitaar als saxofoon. Gebeten door de muziekmicrobe studeerde hij enkele jaren later met onderscheiding af aan de Katholieke Hogeschool Limburg als leerkracht Algemene Muziek. Vandaag werkt hij dan ook als muziekleraar in een secundaire school.

Naast individuele vorming en bijscholing is Willem in zijn vrije tijd nog steeds met muziek bezig, waardoor hij de laatste jaren in een tiental ensembles, groepen en bands meespeelde. Zo won hij met één van zijn voormalige bands, 'The Other Kids', de Limburgse muziekwedstrijd Imagine en speelde hij al verschillende malen op kleinere en grotere podia.
Daarnaast legt Willem zich momenteel ook toe op het schrijven van muziek, en creëerde hij onlangs onder meer het themalied voor het 70-jarig bestaan van jongerenorganisatie Kazou.
Tenslotte is Willem reeds verschillende jaren een vaste gast in de stad Hasselt als erkend straatmuzikant.

Duidelijk gepassioneerd door muziek, staat Willem vol enthousiasme klaar om de volgende jaren les te gaan geven aan het Pop- en Rockatelier!

Contacteer Willem via willem.bertrands@popenrockatelierdiest.be.


Carine Melotte


Carine startte haar muzikale carrière aan de Muziekacademie van Hasselt, waar ze haar diploma Notenleer en Piano behaalde. Na haar middelbare studies aan de Provinciale Handelsschool van Hasselt studeerde ze Musicologie aan de Katholieke Universiteit van Leuven.

Ondanks haar passie voor muziek belandde ze in een heel andere wereld. Momenteel is ze werkzaam als administratief medewerkster in een verzekeringskantoor in Zonhoven.

De muziek is haar echter altijd blijven boeien. Een tiental jaren geleden startte ze met Cello aan de Stedelijke Muziekacademie van Genk, maar ook de piano heeft ze nooit opzij geschoven. In 2010 begon ze dan ook met het geven van pianolessen aan het Pop- en Rockatelier van Diest. Na een ‘sabbatjaar’ met andere professionele uitdagingen geeft ze vanaf september 2017 opnieuw pianolessen aan het Pop- en Rockatelier van Lummen en Diest.

Contacteer Carine via carine.melotte@popenrockatelierdiest.be.


Visjal Auwerx


Visjal Auwerx speelt reeds sinds zijn 10-jarige leeftijd gitaar. Hij studeerde af aan de Pop-academie in Sint-Truiden in de richtingen Gitaar, Jazz en Lichte Muziek. Daarnaast behaalde hij ook het diploma Leerkracht in Muziek en Kunstvakken.

Zijn ervaring in het lesgeven vergaarde hij vooral tijdens aanstellingen in verschillende muziekacademies, alsook door het geven van privélessen gitaar. Ook in het Pop- en Rockatelier was hij in het verleden al enkele malen actief als vervangmonitor.
Naast het lesgeven is hij eveneens betrokken in verschillende muzikale projecten, waarbij hij tegenwoordig vaak op diverse podia te zien is.

Omwille van zijn studies en andere muzikale uitdagingen in het buitenland was Visjal de laatste twee jaren amper in ons land. Hierdoor kijkt hij momenteel des te meer uit naar de nieuwe uitdaging als vaste gitaarmonitor aan het Pop- en Rockatelier!

Contacteer Visjal via visjal.auwerx@popenrockatelierdiest.be.


Stef Paglia


Stef Paglia nam op 12-jarige leeftijd voor het eerst een gitaar in de hand en liet deze nooit meer los. Via zijn vader maakte hij kennis met de blues, waardoor deze bluesmicroben ook meteen bij hem toesloegen.

In 2018 studeerde Stef af aan de PXL-Music als muzikant. Vandaag is hij vooral bekend als gitarist bij 'The BluesBones' (Winner Belgian Blues Challenge 2016, 2de European blues challenge) waarmee hij in binnen- en buitenland optreedt (Blues Peer, Swing Wespelaar, etc.).

Ook mocht Stef reeds een paar keer het podium delen met internationale toppers zoals Laurence Jones, The Nimmo Brothers, Eric Steckel en Danny Bryant. In 2016 vroeg Sean Webster hem om een functie in zijn band in te vullen.

www.stefpaglia.com

Contacteer Stef via stef.paglia@popenrockatelierdiest.be.
↑ Terug naar boven